Parkeren

Auto’s

In Sluis moet u overal betalen voor parkeren. De goedkoopste mogelijkheid is om op één van de grote parkings aan de buitenrand van het centrum te parkeren (P1, P2, P3) hier betaalt u een dagtarief van maximaal € 3,50 per dag. Dit geldt ook voor de meeste particuliere parkings in het centrum m.u.v. parking 'la Cavaliere' in de Ridderstraat.

In het centrum betaalt u € 1,50 per uur en kunt u per minuut betalen.

Let op! Met een gehandicaptenkaart kunt u op de daarvoor bestemde parkeerplaatsen parkeren. Echter dient u het normale parkeertarief te betalen.

Bij vragen over parkeren kunt terecht bij het parkeerbureau

Nieuwstraat 22, 4501 PD Oostburg. Tel. 0031 (0) 117 457000.

Bussen/autocars

Bussen kunnen gratis parkeren op de busparking achter de Aldi in de Sint Annastraat. Het is tevens ook de in,- en uitstapplaats. Dit is op loopafstand van het centrum. Het is niet toegestaan met de bus het centrum in te rijden.  

Campers

U mag mits u in de parkeervakken past met uw camper in het centrum van Sluis parkeren of op de parking bij Toversluis (tegen het casino aan), overnachten is in heel de gemeente Sluis enkel mogelijk op de campings.
 
 
Motors

Sluis is erg in trek bij motorrijders, hiervoor is een speciale motorparking ingericht bij Kaai/St. Annastraat vlak bij het centrum. Lockerverhuur voor bijvoorbeeld uw helm vindt u bij het openbaar toiletgebouw aan de Sint Annastraat 15.

Fietsen

Wilt u uw fiets liever niet onbeheerd achter laten kunt u deze bij fietshandel ‘t Rinkeltje voor 1 euro per dag stallen in de bewaakte fietsenstalling, elektrische fietsen kunnen gratis worden opgeladen.

Uw accu van uw elektrische fiets kunt u tegen een vergoeding opladen in 1 van de lockers bij de openbare toiletten aan de Sint Annastraat 15.