"Winters" genieten

29 nov 2021
"Winters" genieten 
 
Kun jij ook zo genieten van een koude winterdag? Warm aangekleed erop uit trekken voor een frisse wandeling of fietstocht om daarna weer heerlijk op te warmen aan de haard of kachel met een warme drank... 
 
Onze "winter" tips: 
  • Stap op de pedalen en fiets de route langs de "Verdwenen Zwinhavens". Op de route staan VR kijkers, waarmee je een kijkje terug in tijd neemt. De schepen op het Zwin zijn bijna aan te raken en je zult versteld staan van het immense kasteel wat ooit in Sluis heeft gestaan. Zie ook Fietsroute Verdwenen Zwinhavens
  • Fiets je liever vanuit Sluis richting de kust en over de duintoppen? Of juist naar het pittoreske Aardenburg, de oudste stad van Zeeland? Op onze website staan diverse fietsroutes: Fietsroutes (rondom) Sluis Wij wensen je veel fietsplezier! 
  • Wandel eens in de voetsporen van Napoleon en de waakzame wachters. We hebben diverse wandelroutes in Sluis van circa 5 km en 10 km waarbij je langs de pareltjes van Sluis en St. Anna ter Muiden wandelt. 
  • Zoek het eens hogerop en breng een bezoek aan Molen de Brak vanaf de balustrade heb je een prachtig uitzicht over het vestingstadje Sluis. 
  • Tussen het wandelen en fietsen door kun je jezelf even opwarmen in Museum het Belfort waar je o.a. de geschiedenis van Sluis ontdekt en alles te weten komt over J.H. van Dale. Of bezoek één van de vele horecazaken die Sluis rijk is. 

Nog meer tips over bezienswaardigheden, attracties e.d. kun je natuurlijk altijd terug vinden op onze website SluisOnline 

Heb je een bezoek gebracht aan winters Sluis en heb je mooie foto's die gebruikt mogen worden op o.a. onze socials? Gebruik dan #Sluisonline op instagram. 

Foto: S. Verhage