Inschrijven deelname Brocante langs de waterkant

12 apr 2024

“Brocante langs de waterkant” oftewel de brocante markt in Sluis is al jaren een topper van formaat in Sluis. Houd je van brocante, snuisteren en struinen? Of heb je brocante en / of 2e hands spullen en wil je deze verkopen? Lees dan verder!  

Jaarlijks op de 1e zondag van juni vindt "Brocante aan de waterkant" plaats, voor 2024 is dat op zondag 2 juni van 8 uur tot 17 uur. Het parcours is idyllisch gelegen langs de Damse Vaart met op de achtergrond het enige Belfort van Nederland. Vorig jaar was er een mooie mix tussen brocante, 2e hands kleding en zolderspullen die aangeboden werden in kramen en op grond plaatsen. 

Al jaren hebben we een groot aantal trouwe deelnemers. Er zijn op de markt zo'n 300-tal plaatsen (grondplaatsen en kramen). Wil je ook eens deelnemen met je brocante of 2e handsspullen aan de gezelligste en mooiste brocante markt van de regio? Schrijf jezelf dan senl in. 

Update 16-04-2024: Op dit moment zijn er nog enkele kramen en grondplaatsen te huur.  

Wil je een kraam huren? Ga dan naar: Inschrijven Brocante aan de waterkant 2024 - Sluis Online 

Op de markt is enkel verkoop van brocante en 2e hands spullen toegestaan. Aan de hand van de inschrijvingen zal de brocante markt ingedeeld worden. De organisatie streeft ernaar om zoveel mogelijk rekening te houden met eventuele voorkeuren, maar dit is géén garantie.  Na circa een week na inschrijving ontvang je een mail met daarbij je standplaatsnummer en betalingsverzoek.  

Wij zien je graag op de brocante markt te Sluis.