3e Avondmarkt Sluis - dinsdag 6 augustus 2024

InShot_20240328_155840612

Programma 3e avondmarkt - dinsdag 6 augustus 2024

Gezelligheid, muziek, animatie, braderie...dat zijn de avondmarkten in Sluis.

Vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur is er een grote braderie / markt in het centrum van Sluis, ook zijn de winkels tot 22u geopend. Winkeliers en handelaars bieden op deze markt leuke koopjes aan en de standwerkers zorgen voor heus spektakel. Wedden dat ze menig luisteraar een lach op het gezicht bezorgen? 

Bij diverse horecazaken is er (live) muziek vanaf circa 17 uur. Dat wordt genieten en swingen tot laat in de avond. 

Vanaf circa 16 uur zijn er straatacts /- theater in het centrum, wie / wat kun je tegen komen? 

Circo di Strada: is een geweldige en unieke combinatie van meerdere circuselementen als steltlopen, jongleren, eenwieleren, wandelende wereldbol en nog veel meer! Iedereen zal genieten van deze optocht, uitgevoerd door artiesten met jarenlange ervaring in dans, mu- ziek en circus.

Het kleinste draaiorgeltje ter wereld: Het minuscule orgeltje is nog geen twee centimeter groot en draait echt! Het welbekende draaiorgelaapje heeft daarentegen geheel tegenovergestelde proporties. En hoewel aap Benjamin het mansen met zijn centenbakje helemaal onder de knie heeft, richt hij zich regelmatig liever op andere zaken. 

Kiddie Ride Police Patrol: De twee agenten van de bereden politie houden vanaf hun politiemotoren alles en iedereen scherp in de gaten. Handhaving en veiligheid in de openbare ruimte staat bij deze politiemannen hoog in het vaandel. Wandelende snelheidsovertreders worden geflitst en aan de kant gezet. 

 

De volgende en laatste avondmarkt in 2024 is op dinsdag 13 augustus. 

Wanneer

di 6 augustus 2024 van 11:00 tot 22:00

Prijs

Gratis