1e Avondmarkt Sluis / Sluise feesten - dinsdag 23 juli 2024

InShot_20240328_154146119

Programma 1e avondmarkt / Sluise feesten - dinsdag 23 juli 2024

Gezelligheid, muziek, animatie, braderie...dat zijn de avondmarkten oftewel de Sluisse feesten in Sluis.

Vanaf 11.00 uur tot 22.00 uur is er een grote braderie / markt in het centrum van Sluis, ook zijn de winkels tot 22u geopend. Winkeliers en handelaars bieden op deze markt leuke koopjes aan en de standwerkers zorgen voor heus spektakel. Wedden dat ze menig luisteraar een lach op het gezicht bezorgen? 

Bij diverse horecazaken is er (live) muziek vanaf circa 17 uur. Dat wordt genieten en swingen tot laat in de avond. 

Vanaf circa 16 uur zijn er straatacts /- theater in het centrum, wie / wat kun je tegen komen? 

Chasse Patate: Tussen de wielerkopgroep en het peloton bungelt dit kansloze gezelschap. De kopgroep is ver buiten bereik en het peloton zal ze een paar kilometer voor de finish gaan inlopen. Toch zet dit prettig gestoorde stel op een zespersoons tandem alles op alles om ondertussen van de nood een deugd te maken. 

Radio Mano Sport: Kartje Kilo brengt Radio Mano Sport in de ether, live en rechtstreeks! Martial en Noël zien in elke publieke beweging genoeg aanleiding om met Radio Mano Sport tot live sportverslaggeving over te gaan. 

Het Stalen Ros: Deze agent van de bereden politie heeft van alles in petto; alcohol- en veiligheidscontroles, het op geheel eigen wijze in goede banen leiden van het verkeer, een merkwaardig opsporingsbevel en andere subtiele dienderfratsen.

 

Oud van Waerdt & Jeugd van der Poel: De clash der Titanen die niemand onberoerd laat en menig wielerhart sneller doet slaan. Een race op het scherp van de dobbelsteen. Maar ook een generatiestrijd tussen vader en zoon, meester en knecht. Over het overnemen van de koppositie, waaieren, vallen en opstaan.

De volgende avondmarkten zijn op dinsdagen 30 juli, 6 en 13 augustus. 

 

Wanneer

di 23 juli 2024 van 11:00 tot 22:00

Prijs

Gratis