Struisvogelboerderij Monnikenwerve - Monnikenwerve wint ZILVEREN award ANWB!!

20 feb 2023

Afgelopen periode konden alle ANWB leden stemmen op de leukste uitjes per provincie. Als Struisvogelboerderij Monnikenwerve deden we voor het eerst mee en eigenlijk zonder al te hoge verwachtingen. De wedstrijd ging niet alleen om het meest aantal stemmen, maar daarnaast ook om waarderingscriteria zoals; unieke belevenis, prijs/kwaliteit verhouding, klantvriendelijk, toegankelijkheid etc. In november hoorden we tot onze verbazing dat we bij de beste 10 waren gekozen en dus mochten we op 14 februari naar de Nationale uitreiking toe.

We besloten er een gezellig dagje uit van te maken en de verrassing was echt enorm toen we plots het podium op werden geroepen om de zilveren award in ontvangst te nemen! We zijn in 2023 dus het tweede leukste uitje van Zeeland!! 

Wilt u ons komen bezoeken om dit zelf te ervaren? Dat kan natuurlijk! Vanaf zaterdag 18 maart zijn we weer ieder weekend geopend, tickets kunt u reserveren via www.destruisvogelshop.nl 

We gaan er ook dit seizoen weer volop tegenaan om de verwachtingen die deze prestigieuze prijs met zich meebrengt volledig waar te maken.


Contactinformatie