Standwerkersconcours

avondmarkt-19-07-2016-13-.jpg

Sluis heeft er een prachtig nieuw evenement bij! ‘Het Standwerkersconcours’.  

Op zondag 23 juni strijden tussen 11.00 en 17.00 uur circa 40 standwerkers uit Nederland en België om als ‘beste’ uit de bus te komen tijdens het 1e standwerkersconcours in Sluis.  

Groenteschaven, raamwissers, portemonnees? Wie kent het niet? De standwerkers demonstreren hun producten en proberen deze met veel plezier aan de man te brengen. Ze zijn hierin erg spraakzaam en ondernemend, ze halen alles uit de kast om de bezoekers op

hun hand te krijgen met mooie en humorvolle presentaties. Dat er gelachen gaat worden, is een feit.

Maar wie doet dit het best? Een jury beoordeelt de standwerkers op o.a. presentatie, artikel, verkoop en humor. Zij zullen rond 17.30 uur de winnaar bekend maken.

De handelaren strijden niet alleen voor de eer, maar ook voor een goed doel in Sluis. Tijdens de prijsuitreiking zal dit goede doel ook bekend gemaakt worden.

Ze jureren niet, maar zijn wel aanwezig deze dag, de reuzen van Sluis! Ze staan tentoongesteld bij het Belfort. Sluis heeft 3 reuzen, namelijk Jantje van Sluis, Johan Hendrik (De Dikke) van Dale en Philips de Goede. Deze reuzen geven aan dat Sluis een rijke historie heeft.

 Reus: Jantje van Sluis

 

 

 

Wanneer

zo 23 juni 2019 van 11:00 tot 18:00

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Middenstands Vereniging Sluis

Groote Markt 1
4524 CD Sluis