Smile Sluis

1 mrt 2019

Smile Sluis - Lachend naar Sluis!

Vanuit de winkels en restaurants lachen de smiley’s u toe! De Middenstandsvereniging Sluis heeft voor de maand maart een mooie WIN-actie ‘Smile Sluis’ opgezet, uw kan lach alleen nog breder worden! Shop de laatste mode, leuke accessoires, kies een nieuw geurtje, geniet van het lentezonnetje op één van de terrassen en sluit de dag af met een heerlijk diner. U keert altijd weer richting huis met een ‘big smile’!

De hele maand maart ontvangt u een voucher bij iedere aankoop en iedere € 5,00 die u extra besteedt. De deelnemende zaken zijn herkenbaar aan de smile bij de deur. Op = Op

Hoe meer vouchers, hoe meer kans u dus maakt op fantastische prijzen, zoals iedere week een LED-TV, een iPad, waardebonnen van de Middenstandsvereniging Sluis (te besteden bij de deelnemende van de winkels/horeca in Sluis), gratis toegang tot het Museum BIZARIUM (de meeste bizarre uitvindingen kunt u hier vinden) of gratis naar Museum Het Belfort (het enige in Nederland).

Heeft u prijs dan kunt u deze ophalen bij VVV Sluis, Groote Markt 1 te Sluis met de mail die u ontvang wanneer u prijs heeft. De winnaars worden via Facebook bekend gemaakt! www.smile-sluis.nl

Tip! Zaterdag 23 Maart is er een Fashion Event in de prachtige raadszaal van het Belfort te Sluis. Ruim 25 zaken showen de nieuwste trends op het gebied van mode en lifestyle. De shows zijn om 13.30 uur en 15.30 uur, de toegang is gratis!

Sluis is 7 dagen op 7 geopend! Ook op zon,- en feestdagen!

Kijk voor het totale aanbod van winkels en restaurants op www.sluisonline.nl