Rosangela Arreaza Marval - RAMart exposeert in het Belfort

2023-11 expositie rosangela

Rosangela Arreaza Marval – RAMart exposeert in de Raadskelder van het Belfort ts Sluis van 22 november t/m 21 januari 2023 (woensdag t/m zondag van 13u tot 16u30). De naam van haar expositie is: Passie voor kleur?

Mijn naam is Rosangela Arreaza, geboren 25-08-1975 in Caracas (Venezuela) en nu woonachtig in Brugge (België). 

Om na te streven, wat onvermijdelijk ook mijn passie werd, begon ik een studie grafische vormgeving aan het Instituto Serigrafico Avila "ISA" in Caracas, Venezuela, In 2009 had ik genoeg van de politieke situatie en heb ik mijn artistieke ader nieuw leven ingeblazen, in het koude, oneirische en agrarische Nederland, met een taal die even verwarrend als bombastisch is , die de behoefte opwekte om mezelf uit te drukken, niet in woorden maar via kunst.

Ik begon opnieuw te studeren, aan de kunstacademie van Brugge in België en raakte volledig ondergedompeld in de Europese artistieke wereld, via de prachtige musea die ik gretig bezocht. Hoe dan ook, ik merkte dat ik meer verbonden was met de moderne en hedendaagse kunst .Vanwege dit feit stopte ik met mijn studies aan de prestigieuze kunstacademie van Brugge, die een zeer gedisciplineerde en klassieke opleiding implementeert en ik schreef me in aan de kunstacademie van Knokke, MAAK ook in België, waar ik me sterk verbonden voelde met het vernieuwende pedagogische model, open voor allerlei experimenten en het grote respect voor mijn artistieke eigenheid.

Hier werd ik opnieuw uitgevonden om mijn innerlijke wereld uit te drukken, die uitbarst door boeiende mengsels van pigmenten die ongebruikelijke en trillende kleurextremen krijgen, met een plasticiteit die ook een universele grafische taal inhoudt, die het publiek wakker schudt.

Culturele activiteiten in het Belfort worden georganiseerd door St. J.H. van Dale, voor informatie zie website

Wanneer

Van wo 22 november 2023 tot zo 21 januari 2024, dagelijks van 13:00 tot 16:30

Prijs

Gratis