Rondleidingen met stadsgids

Er zijn verschillende mogelijkheden voor het boeken van een rondleiding.

 

Stadswandeling

U kunt kiezen voor een stadswandeling met gids (duur 1 uur). Tijdens deze rondleiding vertelt de gids over de geschiedenis van Sluis en leuke anakdotes en wetenswaardigheden. De kosten voor deze rondleiding bedragen € 67,50* (max. 25 personen) 

Rondleiding in enige Belfort van Sluis

Het prachtige gerestaureerde Belfort van Sluis (het enige in Nederland) is in 2013 geopend als interactief museum, ook hier verzorgen wij voor u een rondleiding met een deskundige gids. Voor deze rondleiding (duur 1 uur) betaalt u € 67,50* (max. 25 personen). Komt u tijdens de openingstijden van het museum kan u na afloop van de rondleiding op eigen gelegenheid de toren beklimmen. De toegangsprijs voor het Belfort voor groepen is € 3,00 per persoon. 

Uitgebreide stadswandeling 

Ook kunt u kiezen voor combinatie van bovenstaande 2 rondleidingen of een uitgebreide stadswandeling over de stadswallen (1,5 tot 2 uur - max. 25 personen). Voor deze rondleiding betaalt u € 95,00*. Toegang Belfort € 3,00 per persoon. 

Culinaire wandeling

Cultuur, historie en culinair worden met elkaar combineren, dat kan tijdens onze culinaire wandeling. De deskundige gids neemt u mee naar 3 verschillende - goed aangeschreven - restaurants zodat u op het eind van de rondleiding een 3-gangen menu heeft genuttigt. Tijdens de rondleiding neemt de gids u mee voor een rondleiding in het Belfort en na het hoofdgerecht doet u nog een korte stadswandeling. De prijs voor de culinaire wandeling bedraagt € 55,00 p.p. (excl. drankjes) en is te reserveren vanaf 10 personen bij VVV Sluis. En zo bent u aan het eind van de culinaire wandeling voldaan en heeft u volop nieuwe indrukken van Sluis opgedaan.

Meer informatie en reserveren kan bij VVV Inspiratiepunt Sluis via sluis@vvvzeeland.nl of tel. 0031 (0) 117 461700

*) Prijzen 2019