Oost-Vlaamse wint hoofdprijs Kras & Win eindejaarsactie

13 feb 2023
Finaletrekking Kras & Win Eindjaarsactie 2022-2023
 
Op zaterdagmiddag 11 februari vond de finaletrekking plaats van de Kras & Win eindejaarsactie 2022-2023. De hoofdprijs van € 1.000,-- in waardebonnen ging mee naar Oost-Vlaanderen. Alle winnaars ontvingen waardebonnen die te besteden zijn in Sluis
 
De raadszaal, van het enige Belfort in Nederland, was gevuld met winnaars uit alle windstreken, zowel uit Nederland als België. Burgemeester Marga Vermue verwelkomde de aanwezigen en Notaris Verhaegen verzorgde de spannende finaletrekking. 
 
Het "rad" bepaalde welke winnaars met 250 en 400 euro aan waardebonnen naar huis ging en wie uiteindelijk de hoofdprijs van 1.000 euro in waardebonnen in ontvangst mocht nemen. Het totale prijzenpakket van deze middag bestond uit 10.000 euro aan waardebonnen.
 
Alle winnaars kunnen met deze waardebonnen GRATIS shoppen of uit eten bij de leden van Middenstands Vereniging Sluis. Wij wensen hun veel plezier daarbij!
 
Foto's (gemaakt door Theo Ide) van deze middag kun je terugvinden op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/sluisonline