Hoe weet ik hoe druk het is in Sluis?

9 jun 2020

Hoe weet je hoe druk het is in het Sluise centrum?

 

Hiervoor gebruiken we de stoplichtkleuren; groen, oranje en rood op de welkomst / LED schermen in de St. Annastraat en Nieuwstraat in Sluis.

 

Bij het binnenrijden van Sluis (entrees St. Annastraat en Nieuwstraat) geven we op de welkomstschermen (LED borden) aan hoe druk het is in het centrum van Sluis. Hoe? Heel eenvoudig, met stoplichtkleuren, want dat kent toch iedereen?


Het scherm geeft de volgende kleuren aan:

Groen = Wees welkom, het is gezellig in het centrum.

Oranje = Het is druk in het centrum.

Rood = Het centrum is vol.

 

Wie kent de gemeente Sluis als geen ander?

Juist, onze Burgemeester! Zij laat weten op www.wezienjehiergraag.nl hoe veelzijdig de gemeente Sluis is. Mocht het LED scherm in Sluis eens rood zijn, niet getreurd, denk dan aan de 'tip' van de Burgemeester, het achterland van Sluis is prachtig en veelzijdig! Ontdek dan de West Zeeuwse Vlaamse kuststrook of breng eens een bezoek aan Oostburg of Aardenburg (de oudste stad van Zeeland). 

We zien je hier graag! Wees sociaal, geef elkaar de ruimte, 1.5 meter.

 

We kijken ernaar uit je weer te ontvangen. Vanzelfsprekend staat ieders veiligheid voorop. In de winkelstraten van Sluis is het advies om in 1 richting te lopen, welke? Je vindt de looprichting op de banieren die in het centrum hangen. 

We hebben de belangrijkste corona-maatregelen voor tijdens je bezoek of verblijf in de gemeente Sluis op een rijtje gezet. Zie www.wezienjehiergraag.nl   Neem de maatregelen even door want niet in alle landen zijn de maatregelen hetzelfde.