Avondmarkten 2019

vierde-avondmarkt-2017-041.jpg
Binnenkort is het weer zover, 4 dinsdagen in juli en augustus kunt u genieten tijdens de avondmarkten in Sluis. De publiekstrekker van West Zeeuws-Vlaanderen!

De avondmarkten staan garant voor een gezellige dag én avond in Sluis. Al ver voor de avond begint kunt u uw slag slaan op de grote braderie die door het hele centrum van Sluis loopt, vele marktkooplui en standhouders bieden leuke koopjes en hebbedingetjes aan, van vers fruit, handtassen tot de nieuwste trends voor de kinderen. Ook de winkeliers spelen hierop in met leuke acties en kraampjes voor de winkels, bovendien zijn de meeste winkels tot  22.00 uur open.

De stemming komt er helemaal goed in vanaf  17.00 uur! Dan komt het entertainment op gang waaronder live muziek en de niet meer weg te denken straatacts. Ook dit jaar zijn er voor de 4 markten zijn er weer unieke, hilarische, komische en spectaculaire straattheater acts vastgelegd en staan er één of meerdere levende standbeelden. Lopen over het water van de Kaai kan in de waterballen!

Ook zijn er striptekenaars actief op de avondmarkten, te weten:

  • Dinsdag 23 juli - Paul Geerts bekend van o.a. Mo en Jade, De verdwenen smirrel.
  • Dinsdag 30 juli - Ron van Riet bekend van o.a. Robert en Bertrand, Woeppie, Suske en Wiske.
  • Dinsdag 6 augustus - D'Auwe bekend van de karikaturen o.a. van politie, Knokke-Heist gestrips, De avonturen van ridder Dolf. 
  • Dinsdag 13 augustus - Eric de Rop bekend van Suske en Wiske.

Veel horecagelegenheden hebben tijdens de avondmarkten een prachtig programma voor u samengesteld met goede live muziek, dit programma is nog niet helemaal bekend omdat de horecazaken deze bands zelf ‘regelen’, zodra hier meer over bekend is zullen we dit kenbaar maken via onze website en facebookpagina. Zo was er vorig jaar een waterorgel in de Kaai georganiseerd door de omliggende horecabedrijven en is er op het Meulenende, Beestenmarkt en Groote Markt iedere avondmarkt live muziek.

De avondmarkten voor 2019 zijn op 23 en 30 juli, 6 en 13 augustus 2019.

 

Wanneer

di 23 juli 2019, di 30 juli 2019, di 6 augustus 2019, di 13 augustus 2019 van 11:00 tot 22:00

Waar

Centrum

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Middenstands Vereniging Sluis

Groote Markt 1
4524 CD Sluis