Actie

15 nov 2021

SluisOnline Kras & Win Eindejaarsactie

HEEFT U LOTEN ONTVANGEN? KLIK HIER OM NAAR UW KRASKAART TE GAAN

Vanaf zaterdag 4 december 2021 t/m zondag 9 januari 2022 maakt iedereen die meedoet met de "Kras & Win" actie kans op één van de waardebonnen met een totale waarde van € 10.000,-- . Als extraatje bieden vele winkels en horecazaken een prijs of actie aan, die je meteen kunt verzilveren. 

Bij de deelnemende zaken (herkenbaar aan een poster en display) ontvang je bij je aankopen een kanskaart “Kras & Win”, via je gsm (of thuis op je pc) kun je checken of je prijs hebt.

Verschijnt er "gefeliciteerd" in je scherm, dan ontvang je een leuk extraatje, dit kan een prijs of actie zijn, die aangeboden wordt door een winkel / horecazaak. Daarnaast maak je ook nog steeds kans op één van de hoofdprijzen, nl. een waardebon variërend van € 250,-- tot € 1000,--. Deze winnaars worden in januari getrokken en geïnformeerd per mail. 

Verschijnt er "helaas geen prijs" in je scherm, dan (nog) niet getreurd. Je maakt nog altijd kans op één van de hoofdprijzen, nl. een waardebon variërend van € 250,-- tot € 1000,--. Deze winnaars worden in januari getrokken en geïnformeerd per mail. 

Naast de prijzenpot van 10.000 euro in waardebonnen, waarvan de winnaars in januari bericht krijgen, zijn er dagelijks vele "extraatjes" te winnen, zoals acties en prijzen van Sluise ondernemers. 

Een dagje Sluis in de actieperiode wordt zo nog leuker!

De deelnemende zaken zijn herkenbaar aan een raamposter en display. Bij iedere besteding ontvang je een gratis lot, daarbovenop ontvang je bij iedere bestede € 10,-- een extra lot.