"Na"genieten in het najaar in Sluis

2 sep 2020
Najaar, dat betekent nagenieten…!!

September, dé “najaars”maand waarin het genieten is van een zacht najaarszonnetje en de beginnende herfst. De tijd van nog dat ene terrasje, warmere kleding, gezelligheid in en rondom het huis, extra verzorging van de innerlijke en uiterlijke mens.

Laat je inspireren in Sluis.

De nieuwste mode- en life style trends spot je in het centrum van Sluis. Bloemenprints, seventies, eighties, nineties, make-up en (woon)accessoires…het modebeeld is dit najaar heel divers. Inspiratie nodig? In het 'rondje' Sluis heb je een ruime keuze aan leuke winkels, boetiekjes, delicatesse- en horecazaken. Het zijn veelal familiebedrijven, sommige zaken bestaan al meer dan 100 jaar en hebben een trouwe klandizie. Dat zegt wat over de service, kwaliteit en gastvrijheid in Sluis. Als vanouds is Sluis 7 op 7 open, dus ook op zon- en feestdagen.

Wees welkom, we zien je hier graag.

 

Onze top 5 tips voor je bezoek aan Sluis in het najaar:

  •  Maak kennis met de bekendste Sluizenaar, J.H. van Dale, in museum ’t Belfort.
  •  Laatste kans; Iedere woensdag in september stadswandeling met gids.
  •  Hoe maalt de molenaar zijn graan? Je komt het te weten in windmolen De   Brak.
  •  Tip voor kids; klimmen, klauteren, glijden in één van de (overdekte)   speeltuinen in Sluis.
  •  Trek je wandelschoenen aan en haal een frisse neus of vang de laatste   zonnestraaltjes op. Wandel langs de kenmerkende huizen van architect   Bedaux of over de historische vesting / stadswallen. 

Nog meer Sluis….kijk verder op onze website of breng een bezoek aan het VVV-inspiratiepunt in Sluis (Belfort), Groote Markt 1 in Sluis.