Eindejaarsactie met kans op 1 jaar lang gratis shoppen in Sluis!

belfort-kerstverlichting-2-as.jpg

Eindejaarsactie met kans op 1 jaar gratis shoppen in Sluis!

8 december t/m 5 januari 2018

De Eindejaarsactie van de Middenstands Vereniging Sluis (MVS) wordt dit jaar in een geheel ander jasje gestoken. Jarenlang was er als hoofdprijs een auto te winnen. Dit jaar gooien we het over een andere boeg en is 1 jaar lang gratis shoppen de hoofdprijs! Wilt u kans maken op deze geweldige prijs doe dan vanaf 8 december uw Kerstinkopen in Sluis, want dan start de uitgifte van de loten!    

Bij elke besteding van € 2,50 ontvangt u een gratis lot (deelnemende zaken zijn herkenbaar aan een poster voor het raam).

Ook is het prijzenpakket uitgebreid naar 20 prijswinnaars (in plaats van de gebruikelijke 14) met leuke geldbedragen in de vorm van waardebonnen te besteden bij de leden van de MVS. Zo maakt u nog meer kans op eens gratis shoppen of heerlijk uit eten gaan in Sluis.

De winnende lotnummers worden 12 januari 2018 bekend gemaakt op www.sluisonline.nl,  via onze facebookpagina www.facebook.com/sluisonline en later in de lokale bladen. De prijsuitreiking zal vervolgens plaatsvinden op zaterdag 4 maart 2018.

Wanneer

Van vr 8 december 2017 tot vr 5 januari 2018, dagelijks

Prijs

Gratis