Avondmarkten

vierde-avondmarkt-2017-041.jpg

Avondmarkten Sluis 2018

 

Binnenkort is het weer zover, 4 dinsdagen in juli en augustus kunt u genieten tijdens de avondmarkten in Sluis. De publiekstrekker van West Zeeuws-Vlaanderen!

De avondmarkten staan garant voor een gezellige dag én avond in Sluis. Al ver voor de avond begint kunt u uw slag slaan op de grote braderie die door het hele centrum van Sluis loopt, vele marktkooplui en standhouders bieden leuke koopjes en hebbedingetjes aan, van vers fruit, handtassen tot de nieuwste trends voor de kinderen. Ook de winkeliers spelen hierop in met leuke acties en kraampjes voor de winkels, bovendien zijn de meeste winkels tot  22.00 uur open.

De stemming komt er helemaal goed in vanaf  17.00 uur! Dan komt het entertainment op gang waaronder live muziek en de niet meer weg te denken straatacts. Ook dit jaar zijn er voor de 4 markten zijn er weer unieke, hilarische, komische en spectaculaire straattheater acts vastgelegd en staan er één of meerdere levende standbeelden. Lopen over het water van de Kaai kan in de waterballen!

Veel horecagelegenheden hebben tijdens de avondmarkten een prachtig programma voor u samengesteld met goede live muziek, dit programma is nog niet helemaal bekend omdat de horecazaken deze bands zelf ‘regelen’, zodra hier meer over bekend is zullen we dit kenbaar maken via onze website en facebookpagina. Zo was er vorig jaar een waterorgel in de Kaai georganiseerd door de omliggende horecabedrijven en is er op het Meulenende, Beestenmarkt en Groote Markt iedere avondmarkt live muziek.

De avondmarkten voor 2018 zijn dit jaar op 24 en 31 juli, 7 en 14 augustus 2018.

 

Wanneer

di 24 juli 2018, di 31 juli 2018, di 7 augustus 2018, di 14 augustus 2018 van 11:00 tot 22:00

Waar

Centrum

Prijs

Gratis

Organisatie en contact

Middenstands Vereniging Sluis

Groote Markt 1
4524 CD Sluis